Roland – The ultimate printed curtain

Roland ontwerpt, produceert en levert schuifzeilen, dakzeilen en huiven voor ieder type voertuig. Met meer dan 50 jaar kennis en ervaring weten wij wat er nodig is om zeilen te produceren van een ongeëvenaarde kwaliteit, duurzaamheid en met topkwaliteit bedrukkingen. Wij leveren direct aan transportbedrijven en carrosseriebouwers (OEM) – van enkele sets tot hoge oplages.

Infinishield

Met de naam Infinishield hebben wij een revolutionair product ontwikkeld dat een volledig gamma aan digitale en handmatige printtechnologieën op PVC samenbrengt. Onze state-of-the-art printers creëren adembenemend mooie bedrukkingen in hoge resolutie, in combinatie met meerdere beschermende coatings, om het ultiem bedrukte schuifzeil te maken voor onze klanten.

De InfiniShield producten zijn blootgesteld aan duizenden uren UV licht en zijn uitgebreid getest in ons laboratorium. Hierdoor hebben de schuifzeilen een lange levensduur (UV bestendig tot 5+ jaren), zijn eenvoudig schoon te maken en (optioneel) met een super hoogglans beschermende lak leverbaar Dit resulteert in adembenemende belettering dat zorgt voor maximale exposure op de weg!

Cargo Control Company

LoadLok en Roland zijn onderdeel van de Cargo Control Company. Een private onderneming met wereldwijd meer dan 600 medewerkers, 2 Europese productielocaties, diverse verkoopkantoren en een netwerk van internationaal geselecteerde distributeurs. 

Roland – The ultimate printed curtain
Oudewei 4
4004 LS Tiel
Nederland
T. +31 (0) 77 - 37 69 292

Video's van Roland – The ultimate printed curtain

  • Video bij: Roland – The ultimate printed curtain