Vernieuwd XLS Schuifzeil van Roland

Roland International en Ewals Cargo Care werken al vele jaren samen in de ontwikkeling van schuifzeilen om veilig en gezekerd verschillende soorten van lading te vervoeren. Deze samenwerking heeft geleid tot de Mega Huckepack XLS schuifzeil innovatie tegen uitzakkende lading. 

De nieuwste innovatie Mega Huckepack XLS, waar 'XL' refereert aan de Europese standaard code en 'S' staat voor extra Sterk, Veilig en Beveiligd. 

De huidige XL gecertificeerde trailer voldoet niet aan alle vereisten voor specifieke industriën, waar de lading de neiging heeft om uit te puilen gedurende het transport over de weg, rail of over het water. De Mega Huckepack XLS is een structureel sterkere en veiligere trailer om lading zoals autobanden, bulk zakken of andere losse producten te vervoeren. De Mega Huckepack XLS voorkomt dat deze type lading uitpuilen tijdens het transport en niet de maximale wettige breedte overschrijden. Dit speciale schuifzeil op de Mega Huckepack XLS reduceert ook het risico op diefstal.

Het schuifzeil, dat voorgespannen kan worden voor het laden, zorgt er voor dat de trailer niet de wettige breedte overschrijdt - ongeacht welke lading vervoert wordt.

Het ontbreken van losse delen zoals schutborden verhogen de veiligheid voor het personeel dat de lading verzorgt en de chauffeur. Tevens versnelt het ook het ladingstijd.

In de video wordt alles duidelijk gemaakt met een animatie.

DEEL HET

Video's van Vernieuwd XLS Schuifzeil van Roland

  • Video bij:Vernieuwd XLS Schuifzeil van Roland