Profile Tyrecenter en Schmitz vernieuwen samenwerking

Per 1 januari van dit jaar zijn banden voor Schmitz trailers verkrijgbaar bij Profile Tyrecenter in de Benelux. Profile is de partner van Schmitz die voor het aftersales netwerk zorgt, dat uit 150 vestigingen bestaat. De Schmitz-banden worden overigens door Hankook geproduceerd.

Bij Schmitz is Peter Hendrik Kes verantwoordelijk voor aftersales. Hij ondertekende de overeenkomst met Rene van Maasakkers van Profile. "We verwachten met deze stap de service naar onze klanten toe verder te verbeteren'', aldus Kes. ''Als marktleider op het gebied van servicecontracten voor banden, is Schmitz een belangrijke partner voor ons'', aldus Rene van Maasakkers.

Schmitz heeft in Europa zo'n 15.000 servicecontracten op het gebied van trailerservices, banden en koelmachines met diverse gespecialiseerde partijen.  Het bandenbeheercontract van Schmitz wordt gekenmerkt door een vast maandelijks tarief waar alle bandenkosten voor de fleetowner in zijn begrepen. Volgens Schmitz zijn andere kenmerken een pan-Europese dekking en een honderd procent zekerheid dat elke vorm van bandenkosten gedekt is. 

DEEL HET