Schmitz Cargobull B.V.

Speed Curtain

Nieuw van Schmitz is de ‘Speed Curtain’, een systeem waarbij binnen 35 seconden een complete zijkant van een schuifzeiloplegger open- en dicht gaat. Losse rongen zijn er niet maar aluminium profielen maken deel uit van het schuifzeil. Hiermee is het niet alleen bijzonder snel werken, maar ook erg veilig. Het systeem voldoet namelijk aan de strenge Duitse normen voor ladingzekering die zijn vastgelegd in de DIN EN 12642 code XL norm.

Het ‘Speed Curtain’ systeem meet in geopende toestand slechts 4,4 meter waardoor een opening ontstaat van 8,75 meter voor het beladen van het voertuig. Schmitz Cargobull levert het systeem zowel voor de standaard schuifzeilopleggers als voor de Mega opleggers met een inwendige hoogte van drie meter.

Schmitz Cargobull Kippertrailers

Schmitz Cargobull levert kippertrailers, kipper opbouwen en sliding floor trailers in verschillende uitvoeringen.

Zo is er de S.KI Light, een aluminium kipper met een minimaal eigen gewicht voor optimale laadvermogens. De ‘Sliding Floor’ trailers met een Cargo Floor systeem zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen met onder andere de optie van zijdeuren over de volle lengte.

Schmitz Cargobull Containerchassis

Het Schmitz Cargobull leveringsprogramma omvat ook diverse modellen containerchassis.

Schmitz Cargobull Schuifzeilopleggers

Schmitz schuifzeilopleggers zijn in Europa de benchmark. Nieuw is de zogenaamde ‘Speedslider’, een schuifzeilconstructie waarmee het openen en sluiten nog maar enkele seconden in beslag neemt.

De schuivende rongen zijn aan het zeil bevestigd waardoor de oplegger over de volle breedte opent zonder rongen. Dit systeem is bijzonder geschikt voor vormvaste lading zoals in de automotive.

Schmitz Cargobull Koeltrailers

Schmitz Cargobull is toonaangevend in laadbakken en trailers voor geconditioneer vervoer maar Schmitz Cargobull gaat verder dan alleen de ‘standaard’ koeltrailer. Klik hier voor de PDF met alle informatie

Schmitz Cargobull B.V.
Campagneweg 34A
4761 RM Zevenbergen
Nederland
T. +31 (0)168 33 11 99
F.: +31 (0)168 331198