Krone nieuws op NUFAM 2023

Tijdens de vakbeurs NUFAM 2023 in Karlsruhe presenteert Krone nieuws op het gebied van ladingzekering. Tevens introduceert Krone de nieuwe generatie trailerbanden.

Het ladingzekering nieuws betreft de vijfde generatie van de Krone Profi Liner. Onder de namen Krone Multi Lash en Multi Flat wordt het vastzetten van iedere lading eenvoudiger aldus de trailerbouwer. Het Krone Multi Strap systeem zorgt voor het eenvoudiger aanbrengen van spanbanden, ook over hoge lading. Dat kan, doordat de spanbanden aan het dak van de oplegger hangen aan speciale trolleys. Verder is er het Safe Curtain, een versterkt schuifzeil wat planken vervangt. Ook nieuw is een af- fabriek oplossing voor het meenemen van een Kooi- Aap.

Krone banden

De nieuwe Krone ‘Trusted Tyre’ Comfort generatie banden wordt ook getoond tijdens de vakbeurs. Het gaat om banden met een draagvermogen van 5 ton die volgens Krone zorgen voor een kostenreductie van 35%. Nadere informatie over afmetingen en uitleg over hoe die 35% gehaald wordt ontbreekt, maar dat wordt op de beurs uitgelegd.

DEEL HET

Meer over...