LoadLok - Clever in Cargo Control

LoadLok is een Europese producent van innovatieve ladingvastzet- en optimalisatiesystemen. Onze experts werken nauw samen met onze klanten, bestaande uit transportbedrijven, carrosseriebouwers (OEM), distributeurs en detailhandelaren.

Dankzij deze samenwerking zijn we in staat een volledig scala aan hoge kwaliteitsproducten aan te bieden – standaardproducten die al voor u op voorraad liggen, of oplossingen op maat – om uw ladingen veilig vast te zetten of om de inzet van uw voertuig verder te optimaliseren. Van spanbanden, bindrails, stuwbalken, dubbele laadvloeren tot Multitemp scheidingswanden en meer. Onze innovatieve oplossingen zijn door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld, zodat u het laadvolume kunt vergroten, de afhandeling kunt vereenvoudigen en u uw waardevolle ladingen en uw medewerkers beter kunt beschermen.

Waardetoevoeging 

Als producent zijnde, met productielocaties in Engeland en Polen, is LoadLok in staat om producten te leveren die volledig aan uw wensen voldoen. Daarbij kunt u denken aan de exacte snijmaat, materiaal en afwerkingskwaliteit, logo inscriptie of opdruk. Hiermee voegt LoadLok direct waarde toe voor de klant die daardoor bespaart op kosten en tijd.

Wij gaan graag om tafel met transportbedrijven, carrosseriebouwers en leasemaatschappijen om direct vanaf het eerste begin mee te denken voor de meest optimale trailerinrichting met hoge vullingsgraden.

Cargo Control Company

LoadLok en Roland zijn onderdeel van de Cargo Control Company Een private onderneming met wereldwijd meer dan 600 medewerkers, twee Europese productielocaties, diverse verkoopkantoren en een internationaal netwerk van geselecteerde distributeurs.

 

LoadLok - Clever in Cargo Control
Oudewei 4
4004 LS Tiel
Nederland
T. +31 (0) 344 - 670 950

Video's van LoadLok - Clever in Cargo Control

  • Video bij: LoadLok - Clever in Cargo Control