Loadlok en Roland overgenomen

The Heico Companies kondigt de overname aan van een meerderheidsbelang in The Cargo Control Company B.V. ("C3"). Johan de Rooij blijft betrokken als aandeelhouder en CEO. C3 is het moederbedrijf van zowel LoadLok, een toonaangevende Europese specialist in oplossingen voor ladingzekering, als Roland International, een vooraanstaande Europese geïntegreerde fabrikant van schuifzeilproducten. 

The Heico Companies wil C3 graag ondersteunen met haar middelen en ervaring in de ladingzekering sector. "Als onderdeel van The Heico Companies zal C3 zich aansluiten bij Heico's streven om het hoogste niveau van veiligheid, zekering en efficiëntie te bieden in oplossingen voor ladingzekering voor alle vormen van transport. Onder Heico zal het bedrijf profiteren van meer efficiëntie, schaalbaarheid, technologie en gedeelde best practices. Ik ben erg enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk en de mogelijkheid om met Heico samen te werken om de ontwikkeling van de groep te versnellen", aldus Johan de Rooij, CEO van C3.

Over C3 Cargo Control Company

C3, opgericht in 2014 door de fusie van LoadLok en Roland, heeft haar hoofdkantoor in Geldermalsen en beschikt over productiefaciliteiten met gespecialiseerde productiemogelijkheden en ISO 9001-certificeringen.

LoadLok, dat in 1984 in Nederland werd opgericht, is marktleider op het gebied van geavanceerde oplossingen voor ladingzekering. LoadLok produceert unieke, innovatieve producten voor de transportsector in heel Europa en wordt ondersteund door een netwerk van 9 verkoopkantoren in de hele regio.

 

Roland International, opgericht in 1965, is een volledig geïntegreerde fabrikant van schuifzeilproducten voor de transportsector. Het volledige productieproces, van ontwerp tot bedrukking, vindt plaats in hun fabriek in Kuny, Polen, en is uitgerust met InfiniShield, een geavanceerde printtechnologie.

 

Over The Heico Companies

The Heico Companies is een familiebedrijf en moederholding voor een gevarieerde portefeuille van productie-, bouw- en industriële dienstverleningsbedrijven. The Heico Companies werd in 1979 opgericht door Michael Heisley en heeft haar bedrijven duurzaam gemaakt met behoud van haar ondernemersgeest. The Heico Companies heeft nu meer dan 9.000 werknemers en meer dan 80 werkmaatschappijen op vijf continenten.

DEEL HET