Heiwo city trailer voor Gerrit Brolsma

Heiwo heeft voor Gerrit Brolsma uit het Friese Westereen een plywood city oplegger gebouwd, geheel naar wens van de klant. De enkelas oplegger is voorzien van een groot aantal opties waaronder extra ladingzekering rails van LoadLok.

Heiwo produceert de 4-laags plywood panelen zelf en de wijze waarop deze zijwanden aan het chassis worden bevestigd is uniek. De stalen 4 mm omgezette stootplaat wordt verlijmd aan de zijwand en deze wordt vast gelast aan de traversen van het chassis. Vervolgens wordt de wand verlijmd en geschroefd tegen het zijrand profiel. Hierdoor is er een optimale bescherming tegen schades door (elektrische) palletwagens. 
 
Voor ladingzekering zijn er tegen het dak en verzonken in de hardhouten vloer loadlok rails aangebracht. De afwerking is geheel naar klantwens uitgevoerd met een speciale verlichting rondom en een aluminium Bär achtersluitende laadklep. de gehele carrosserie is vervolgens zwart gespoten in een hoogglans lak. Gerrit Brolsma gebruikt de oplegger onder meer voor de levering van keukens aan particulieren waardoor de compacte, enkel assige oplegger een uitkomst is.

DEEL HET