Gestuurde Heiwo-koeltrailers voor Nover Logistics

Nover Logistics BV uit Honselersdijk, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het vervoer van sierteeltproducten, heeft twee nieuwe Heiwo 3-assige, gestuurde opleggers aan de vloot toegevoegd.

Heiwo produceert de carrosserie├źn zelf en dat vertaalt zich volgens het bedrijf in optimale inwendige afmetingen waarmee Nover (en vele anderen) het werk goed mee kunnen doen. Deze opleggers zijn inwendig 13.57 m lang x 2.5 m breed en 2.75 m hoog. De ladingzekering bestaat uit een in de zijwanden ingebouwde loadlok rail, vijf vloer-dak rails en dan ook nog twee bloemengoten met gatenprofiel en een open bloemengoot alle ingewerkt in de vloer.

De koeling en/of verwarming wordt door de koelmachine op het kopschot verzorgd en de achterzijde wordt afgesloten door de aluminium laadklep en een electro/pneumatisch bediende topklep. Het geheel is afgewerkt met Alcoa Dura Bright velgen, volledige LED verlichting en is in de van Nover Logstics bekende blauwe kleur gespoten. Het wagenpark van Nover bestaat uit 18 trekkende eenheden van diverse merken.

DEEL HET