Heisterkamp Truck en Trailerservice

Heisterkamp Truck & Trailerservice is het zelfstandige reparatie, onderhoud en servicebedrijf van de Heisterkamp groep. Steeds vaker wordt deze service tak ingeschakeld voor strandingen door heel Europa, maar ook reparatie en onderhoudscontracten behoren tot de mogelijkheden. Onder de vaste klanten van Heisterkamp Truck & Trailerserice vinden we zowel eigenrijders met één trekker tot enorme vloten met honderden opleggers en zelfs touringcar ondernemingen. Heisterkamp is onder meer VDL Service Partner.

Service

Op onze hoofdvestiging in Oldenzaal (Nederland) en onze vestiging in Travemünde (Duitsland) beschikken wij over grote professionele werkplaatsen. Hier verzorgen we al het onderhoud, reparatie en periodieke keuringen van uw gehele wagenpark. 

Truck & touringcar Service

Heisterkamp heeft de beschikking over een grote professionele werkplaats op de hoofdvestiging in Oldenzaal en de vestiging in Travemünde. Hier verzorgen we alle onderhoud, reparaties en periodieke keuringen van uw truck- en trailerpark. 

Trailer Service

Heisterkamp heeft de beschikking over een grote professionele werkplaats op de hoofdvestiging in Oldenzaal en de vestiging in Travemünde. Hier verzorgen we alle onderhoud, reparaties en periodieke keuringen van het truck- en trailerpark.

Breakdown Service

Heisterkamp Breakdown Service helpt u bij pech snel weer op weg. Wij beschikken over een uitgebreid Europees netwerk van dealers, reparatie- en herstelbedrijven. Wij zorgen ervoor dat u zonder nare verrassingen uw weg snel weer kunt vervolgen. Dankzij onze omvang en kennis kunnen wij u uitstekende tarieven bieden.