Heisterkamp Trailerservice servicepartner voor D-TEC

D-TEC Trailers heeft met Heisterkamp Truck & Trailer Service een nieuwe servicepartner voor de merken D-TEC, Vogelzang en Bulthuis. Aan de Hanzepoort in Oldenzaal kunnen klanten voortaan terecht met deze merken voor onderhoud, reparaties en keuringen.

Heisterkamp Trailerservice is gespecialiseerd in het verzorgen van onderhoud, reparaties en keuringen van trailers. Of het nu gaat om koeltrailers, huif- en schuif, walking floor of glas-trailers, bovenbouw of onderbouw en zelfs koelmotoren: klanten kunnen voor alle mogelijke trailers bij Heisterkamp terecht.

“Het servicepartnerschap van D-TEC Trailers Benelux is een mooie aanvulling op onze dienstverlening”, aldus Gerrit Prins, directeur Heisterkamp Service Divisie. "Hierdoor zijn we in staat om ook klanten met kippers, stenentrailers, containerchassis en mestopleggers te helpen."

Bij Heisterkamp Trailerservice werken 25 mensen. Naast Trailerservice beschikt Heisterkamp ook over een schadeherstelcentrum met spuiterij en een 24/7 Break Down Service voor strandingen en banden in Europa.

Voor D-TEC Trailers Benelux is dit extra servicepunt in Twente een mooie aanvulling op de landelijke dekking van het servicenetwerk van onze trailermerken. “Heisterkamp Trailerservice is al jaren een dedicated trailerwerkplaats met veel ervaring en know-how; wij hebben monteurs van Heisterkamp specifiek getraind op onze producten en Heisterkamp heeft specifieke onderdelen uit voorraad leverbaar”, aldus Cor van Bergen-Bravenboer, Operational manager D-TEC Trailers Benelux.

 

DEEL HET