Heisterkamp Trailer Rental levert 120 nieuwe kastentrailers aan DHL

Van november 2019 tot mei 2020 levert de firma Heisterkamp Trailer Rental in totaal 120 nieuwe kastentrailers aan DHL Freight Nederland.

De 120 nieuwe plywood kastentrailers zijn besteld bij Krone voor deze opdracht. De kastentrailers zijn voorzien van onder andere drie assen, een twee tons d’Hollandia laadklep met rolstops, twee bindrails op de zijwanden, brandblusser en GPS.

Heisterkamp zal de 120 trailers in één van hun eigen werkplaatsen, speciaal voor DHL Freight Benelux, voorzien van een RVS systeem waar ladingsbalken in gehangen worden, maar onder andere ook voorzien van stalen stootstrippen, waardoor er minder kans is op grote schades en dus kosten ontstaan.

De vloot zal multifunctioneel worden ingezet in de Benelux voor zowel distributie van pallets als rolcontainers binnen de verschillende industriesectoren. Ook ADR- (gevarengoed) en high-value transporten.

Heisterkamp Trailerverhuur is gespecialiseerd in het verhuren en leasen van trailers en is actief in Nederland, België, Duitsland en Zweden. Ze beschikken over een grote vloot trailers die 24/7 ophaal gereed staat, zodat ze hun klanten kunnen ondersteunen wanneer die capaciteits problemen hebben.
In Nederland en België kun je de trailers o.a. dagelijks ophalen in Venlo, Rotterdam, Oldenzaal en Gent.
Daarnaast is het vanaf 36 maanden mogelijk om nieuwe trailers bij Heisterkamp te bestellen volgens je eigen gewenste specificaties en met je eigen huisstijl. Heisterkamp kan een full-service pakket aanbieden, waarbij de klant volledig ontzorgd wordt.

DEEL HET