Bouwheer Zeewolde B.V. voor veelzijdige & complete trailerservice

Bouwheer Zeewolde B.V. is het servicebedrijf dat zich naast reparatie, schadeherstel en onderhoud ook heeft gespecialiseerd in het opbouwen van de trailers, volledig naar specificatie en wens van de klant. Hierbij worden onder andere laadkleppen, koelmachines, verlichting, ladingszekeringssystemen en telematica/track &-trace oplossingen gemonteerd.
Sinds een aantal jaren beschikt Bouwheer ook over de mogelijkheid om uw koelmachine te onderhouden en is het bedrijf F-gassen gecertificeerd.

Om in de behoefte van de huidige klanten te voorzien beschikt Bouwheer inmiddels over 23 werkplekken en heeft het bedrijf de mogelijkheid om complete zijwanden, kopschotten en deuren volgens fabrieksspecificaties te repareren.

Diagnose

Bouwheer beschikt over de modernste diagnose-apparatuur en is officieel servicepartner voor onder andere Wabco en Knorr. Hierdoor kan bij heel veel trailers direct een diagnose worden gesteld en indien nodig gelijk worden gerepareerd. Hetzelfde geldt voor trucks en koelmotoren waar Bouwheer voor enkele klanten het onderhoud van het wagenpark al voor doet. Zo bent u er zeker van dat uw oplegger altijd in optimale staat is en keuringen zoals  APK en LPK op tijd worden uitgevoerd.

RDW & TÜV Keuringen

Door de jarenlange samenwerking die Bouwheer inmiddels met beide keuringsinstanties heeft is het mogelijk om uw voertuigenkeuringen op locatie in Zeewolde uit te voeren. Zowel de RDW als de TÜV komen bijna wekelijks over de vloer om de huiskeuringen uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan eerste opname, Import, LZV, ADR en FRC-keuringen. Het is op steeds meer trajecten in Duitsland toegestaan om met uw LZV combinatie goederen te vervoeren. Bouwheer Zeewolde beschikt over een draaicirkel die door de Duitse TÜV is goedgekeurd evenals de nodige kennis qua eisen om uw combinatie goedgekeurd te krijgen voor de Duitse LZV of bijvoorbeeld een lengte en breedte keuring.

Schmitz Cargobull

Door de jarenlange samenwerking met Schmitz Cargobull, mag Bouwheer zich specialist noemen in het rijklaar maken van trailers voor dit merk. Dit leverde Bouwheer ook al meer dan eens de titel ‘Schmitz Service Partner van het Jaar’ op.

Service

U kunt in principe terecht voor alle aspecten van de trailer: “van koelmotor tot achterbumper” en er wordt graag mee gedacht in klant specifieke oplossingen.  Hierbij is service een kernwaarde waarbij er alles aan gedaan zal worden om de klant voor 100% tevreden te stellen over de geleverde diensten. Wilt u nog een betere impressie krijgen? Kijk dan nog even naar de bedrijfsfilm of neem een kijkje binnen bij het bedrijf via de 360º virtuele tour op de website.

 

Bouwheer Zeewolde B.V. voor veelzijdige & complete trailerservice
Industrieweg 18
3899 AW Zeewolde
T. +31 (0)36 521 83 83

Video's van Bouwheer Zeewolde B.V. voor veelzijdige & complete trailerservice

  • Video bij: Bouwheer Zeewolde B.V. voor veelzijdige & complete trailerservice