Ultra-Seal breidt distributienet uit

Ultra-Seal is tot overeenstemming gekomen met Trans UK Equipment Management Limited, Truck & Trailer Industry Norway AS en VDL Weweler Parts voor het distributeurschap en verkoop van Ultra-Seal voor de Engelse, Noorse en Nederlandse markt.

Trans UK heeft volgens Ultra Seal ruim veertig jaar ervaring in transport gerelateerde markten en specialiseert zich in Trailer verhuur, leasing en trailer fleetmanagement, met een portfolio van meer dan duizend eenheden in Engeland en Europa. Het bedrijf opereert vanuit Tamworth, in de buurt van Birmingham en zal het Ultra-Seal product gaan distribueren naar OEM klanten en eindgebruikers vanuit haar centraal magazijn.

VDL

Truck & Trailer Industry Norway en VDL Weweler Parts zijn 100 procent dochterondernemingen van de VDL Groep. TTI is de marktleider voor reserveonderdelen voor de commerciële transportsector in Noorwegen. Met vier voorraadhoudende locaties en zestien werkplaatsen door partnerschappen, dekt TTI geheel Noorwegen binnen een straal van 50 kilometer af. VDL Weweler Parts heeft vijf voorraadhoudende locaties in Nederland en focust zich op de verkoop en aftersales van truck- en traileronderdelen.

Mezger

Ultra-Seal’s verkopen breiden zich snel uit; naast Krone en bedrijven als DSV, ICTS, Ancotrans, TIP Trailers Zweden is nu onder andere ook Mezger Rent & Service gestart met het gebruik van Ultra-Seal. Mezger is eigenaar van een gemengde vloot van 500 truck en trailer eenheden met haar operationele werkgebied in het zuiden van Duitsland. Mezger is gespecialiseerd in de verhuur en service van haar vloot, met haar hoofdkantoor in Möckmühl bij Heilbronn en met 32 medewerkers in kantoor en werkplaats.

Westlake

Na officiële goedkeuring voor het gebruik van Ultra-Seal door Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH in haar Easy Rider bandenserie, heeft nu ook Westlake officieel het algemeen gebruik van Ultra-Seal in haar banden goedgekeurd. Westlake banden worden geproduceerd door ZC Rubber Group Co. Ltd.

Voordelen

'De ultieme levensduurverlenger voor banden' is een preventief werkende antilekvloeistof die uitgevonden is om banden te beschermen tegen lekkage, gaten en klapbanden. Ultra-Seal dicht gaten af op het moment dat ze ontstaan, het garandeert warmtevermindering, verlengt de levensduur van de band door de luchtdruk in de band constant te houden, minimaliseert slijtage en vermindert brandstofverbruik, zegt Ultra-Seal.

DEEL HET