Zestien Schmitz Cargobull trailers voor Segers Internationaal Transport

Segers Internationaal Transport is een internationaal opererend bedrijf dat de vloot onlangs uitbreidde met zestien trailers van Schmitz Cargobull. Het gaat om tien schuifzeiltrailers en nog eens zes boxtrailers.  "Schmitz Cargobull levert sinds 12 jaar trailers aan ons.  Ze bieden keus uit een veelzijdig leveringsprogramma, dat precies aansluit op de vele diensten die wij aan onze klanten kunnen leveren", zegt directeur Martijn Kools van Segers.

"De samenwerking met Schmitz Cargobull is ons uitstekend bevallen. Daarbij hebben we nooit problemen met onze trailers. De vloot bestaat nu uit 75 stuks, waarvan het merendeel door Schmitz is geleverd."Directeur Martijn Kools maakt er geen geheim van dat dat 'service met een grote S' zoals hij het verwoordt, de succesformule is gebleken voor Segers.  Het bedrijf zet een veelzijdige en moderne trailervloot in, die bestaat uit schuifzeiltrailers, megatrailers, ook met dubbele laadvloer, boxtrailers en koeltrailers.

Veiligheid

"Dat is nodig, omdat onze klanten uiteenlopende eisen hebben. Een terugkerend criterium hierin is dat men een optimale veiligheid eist", legt Kools uit. "Dit was ook een voorname reden om naar Oosterhout te verhuizen naar een nieuw pand. Dat voldoet aan alle moderne criteria op dat gebied, zodat onze verladers weten dat het met de hoogwaardige lading die ze ons toevertrouwen, ook op veiligheidsgebied helemaal goed zit bij ons."

Veiligheid is ook een criterium waar Schmitz Cargobull op scoort en ook dit was een reden voor Segers om voor Schmitz Cargobull te kiezen. "Deze leverancier kan naadloos inspelen op de eisen die wij en onze klanten op dat gebied  hebben. Ook bij Schmitz Cargobull  is er sprake van een hoge servicegraad en de prijzen zijn naar verhouding. Dat heeft ons bij deze order ook weer aangesproken", aldus Kools. "Als we onderdelen nodig hebben, dan zijn die snel  ter plekke, het belang daarvan kan niet voldoende benadrukt worden."

Internationaal

Kenmerk van Segers is het internationale vervoer. Het bedrijf heeft een vestiging in Barcelona, maar het stuurt in de regel deelladingen door heel Spanje.  Behalve op Spanje, is Segers ook actief op landen als Italië, Frankrijk en Groot Brittannië. In totaal vertrekken er wekelijks zeker honderd ladingen vanuit Oosterhout naar diverse plekken in Europa.  Dankzij een actief netwerk weet Segers zich ook te verzekeren van retourlading.

DEEL HET