Talson viert 40-jarig jubileum

Talson Trailers, een bekende boxtrailer producent en naar eigen zeggen Europa's marktleider op het gebied van luchtvrachtopleggers, viert dit jaar het 40-jarig bestaan.

Talson werd in 1982 opgericht door dhr. Kees Thunnissen, geboren in Son, een aan de universiteit afgestudeerde luchtvaarttechnicus. De heer Thunnissen heeft met succes vliegtuigontwerpen en boxopleggers samengevoegd en gaf geboorte aan de Talson trailer. Geproduceerd met aluminium en een zelfdragende bovenstructuur, ontworpen met als doel een lager gewicht en hogere inwendige laadhoogtes.

Talfix

Als een van de eerste ontwikkelaars van rollerbanen voor luchtvracht en uitvinder van Talfix®, een multifunctioneel ladingsysteem, blijft Talson zoals ze zelf schrijft trailers leveren met de bekende kwaliteit en functionaliteit die al 40 jaar standaard is voor trouwe Talson klanten. Met 40 jaar ervaring beheerst Talson naar eigen zeggen de behoeften van alle deelsegmenten van boxtrailers. Het productassortiment bestaande uit luchtvracht, multifunctionele boxen voor algemene lading, intermodale oplossingen, een FNA-lijn en tevens distributie-boxtrailers die geschikt zijn voor stedelijke distributie.

DEEL HET