Vlakke, lichte Broshuis voor ontheffingsvrij vervoer

Trailerbouwer Broshuis heeft een oplossing bedacht voor diegenen die zonder ontheffing in Duitsland vracht willen vervoeren. Vaak komt het leeggewicht van de combinatie net te hoog uit, waardoor bedrijven de papierwinkel in moeten met overheden, om in Duitsland te mogen rijden.

Door echter een lichtere oplegger te ontwikkelen met 9 tons assen zoals we die van containerchassis kennen, slaagt Broshuis erin om een uitschuifbare trailer te ontwikkelen die nog maar 8,7 ton weegt. Met een nuttig laadvermogen van ruim 36 ton komen de klanten van Broshuis dan nooit tekort en kunnen ze zonder problemen met 25 ton lading in Duitsland rijden.

De vlakke oplegger is behalve uitschuifbaar luchtgeveerd, heeft standaard 385-banden, een vloerhoogte van 1370 mm en hydraulisch gestuurde assen. De lichte trailer draagt volgens Broshuis bij aan een lagere brandstofrekening en ontheffingskosten worden uitgespaard.

Broshuis laat klanten desgewenst de keuze om assen te bestellen die een hoger toegestaan tonnage kunnen handlen, maar dan riskeert de klant extra administratieve procedures met ontheffingen.

DEEL HET

Meer over...