Broshuis

Broshuis is specialist op het gebied van zwaar transport materieel. Diepladers, semi-diepladers, ketelbruggen, containerchassis en aanhangwagens behoren tot het leveringspakket. Broshuis exporteert wereldwijd en leverde onder meer grote aantallen diepladers aan het Ministerie van Defensie. 

In het speciaal transport is materieel bepalend voor succes. Uw positie versterken? Dat doet u met de diepladers, semi-diepladers en vlakke opleggers van Broshuis.

Broshuis wordt gedreven door innovatie, inmiddels al 130 jaar. Daarbij vormen uw ervaringen onze drijvende kracht. Door die te verbinden aan onze technische kennis, realiseren we vernieuwende oplossingen. Zo loopt u voorop als het gaat over draagvermogen, lengte en brandstofverbruik.

Ook al is elke oplegger uniek, vast staat dat u bij Broshuis kiest voor een bedrijfszekere investering. Onze opleggers bestaan uit stabiele constructies, worden vakkundig gemonteerd en voorzien van een hoogwaardige afwerking, waardoor ze een lange levensduur hebben. Deze kwaliteit combineren we met veiligheid. We leiden chauffeurs op, zodat ze het materieel optimaal gebruiken en verantwoord de weg opgaan.

Wilt u zich onderscheiden in de markt? Door betrouwbare, standaard componenten te combineren met innovatieve oplossingen, realiseert Broshuis de oplegger die u nodig heeft. U investeert in een solide verlengstuk van uw bedrijf. En groeit samen met ons uit tot een sterke partner voor uw klanten.  

Broshuis, driving innovation.