Ultra Seal breidt klantenkring uit

Na de introductie op de Europese markt in juni 2016 trekt Ultra-Seal de aandacht van transportbedrijven in heel Europa.

Na DSV, ICTS en Ancotrans kan Ultra-Seal nu ook TIP Trailers Zweden en MAN-dealer RosiervandenBosch aan haar klantenbestand toevoegen. Ook trailerfabrikant Krone heeft Ultra-Seal gekozen als officiële bandafdichtingsvloeistof leverancier voor haar nieuwe Easy Rider bandenserie. Krone is de eerste Europese OEM-klant voor Ultra-Seal sinds Ultra-Seals Europese introductie.

Daarnaast hebben grote busbedrijven, fleetowners, eindgebruikers, trailerbouwers en gebruikers van zware machinerie belangstelling getoond voor de aanschaf van de preventieve bandafdichtingsvloeistof, om daarmee bandenpech en ongeplande stilstand  te voorkomen, te zorgen voor een extra veiligheidsmaatregel en om een besparing op de brandstofkosten te realiseren.

Martin Nielsen, Country Operations Manager van TIP Trailers Zweden, zegt: 'Nadat we hoorden over de resultaten van Ultra-Seal met de vloot van DSV, konden we niets anders doen dan ons realiseren dat Ultra-Seal ook waardevol kon zijn voor ons bedrijf en voor de bedrijfsvoering van onze klanten. We hebben het product getest en gebruiken het nu. We kunnen inmiddels in onze werkplaats in Gotenburg al banden van eigen voertuigen en van voertuigen van onze klanten vullen. In de nabije toekomst hopen we hetzelfde te kunnen doen in Jönköping en Helsingborg. We zijn erg enthousiast over het product en onze verwachtingen met betrekking tot de voordelen voor de professionele transportsector zijn hoog.'

Distributeurs

Ultra-Seal werkt op dit moment hard aan het verder uitbreiden van haar bereik via landelijke distributeurs. De eerste nieuwe distributeur voor de Franse markt is Henko. Ludovic Morel is directeur van Henko en van Angels Group, wat eigenaar is van AutoClean Service en Autobella. Deze twee koplopers op het gebied van autowasserettes hebben meer dan 100 locaties in Frankrijk. Henko is al gestart met de distributie naar specifieke transportbedrijven, vrachtwagendealers en de OEM-markt in Frankrijk.

'De ultieme levensduurverlenger voor banden' is volgens Ultra Seal zelf een preventief antilekvloeistof dat uitgevonden is om banden te beschermen tegen lekkage, gaten en klapbanden. Het dicht gaten af op het moment dat ze ontstaan en het realiseert een permanente reparatie. Het garandeert warmtevermindering, verlengt de levensduur van de band door de luchtdruk in de band te houden, minimaliseert slijtage en vermindert brandstofverbruik, aldus Ultra Seal. Het blijft gedurende de hele levensduur van de band effectief en er is geen extra onderhoud voor nodig.

 

 

DEEL HET