Uitschuifbare Floor aanhangwagen voor Hak

Floor heeft voor Hak Transporten uit Ridderkerk een bijzonder veelzijdige drie assige aanhangwagen gebouwd. 

In samenwerking met de firma Hak is deze aanhangwagen zodanig ontwikkeld dat hij optimaal inzetbaar is. Zo is de 6.500mm lange aanhangwagen ca. 5.800 mm uit te schuiven, waardoor deze zowel voor lang materiaal, zoals buizen voor de gas- en olie industrie als voor containers en units ingezet kan worden.
De multifunctionaliteit van de aanhangwagen is nog groter, doordat deze is gekeurd als LZV-voertuig, zodat deze als 25,25m combinatie is in te zetten. 

De lage rijhoogte van 890 mm, de mogelijkheid om de aanhangwagen te verbreden en de verdere speciale aanpassingen t.b.v. zwaar transport zorgen ervoor dat de aanhangwagen ook perfect ingezet kan worden voor het speciaal transport.

Vanwege de diversiteit van de te vervoeren lading is de aanhangwagen in het midden en aan de achterzijde uit te schuiven. De achterzijde en de trekboom zijn pneumatisch bedienbaar, zodat de combinatie snel en eenvoudig kan worden in-en uitgeschoven.
Om de verschillende soorten lading goed vast te kunnen zetten, zijn verschillende lading vastzetvoorzieningen en daarbij horende opbergvoorzieningen gemonteerd. Zo zijn er voor het vastzetten van containers twistlocks geplaatst en los materiaal kan vast worden gezet middels de bindogen en de rongkokers.

DEEL HET

Meer over...