Transport Compleet Hardenberg succesvol afgerond

Transport Compleet in Hardenberg was wederom een succesvolle beurs. Met 15.000 bezoekers werd het aantal van vorig jaar geevenaard.

Op precies te zijn bezochten in drie dagen 15.441 bezoekers de beurs maar volgens een aantal exposanten was de 'kwaliteit van de bezoekers' duidelijk hoger dan tijdens eerdere edities. Vooral dag twee was gezellig en druk met ruim 6000 bezoekers.

Voor het eerst was er een werken- en lerenplein en een kennistheater. Daar konden jonge bezoekers zich orienteren op een baan in de logistieke sector. Er was veel keuze aan informatie over opleidingen en rij-opleidingen. Voor de logistieke sector is de werving van personeel steeds belangrijker en dat geldt tevens voor de technische sector.

Organisatie en deelnemers kijken tevreden terug op Transport Compleet in Hardenberg. De volgende Transport Compleet staat gepland voor 6 tot en met 8 september in Gorinchem.

Voor Venray heeft de organisatie een andere koers ingezet met de TransLogista in Venray. Deze beurs staat volledig in het teken van de logistiek en wil hét kennis- en netwerk portaal worden voor de sector. TransLogista staat gepland voor 15 en 16 december van dit jaar in Venray.

DEEL HET