Trailertec: samenwerking Kraker en D-Tec

Kraker en D-Tec bundelen hun commerciële krachten op de Duitse markt. Op de IAA (22 – 29 september) stellen beide trailerbouwers hun nieuwe verkooporganisatie voor.

Trailertec is een samenwerking tussen de Nederlandse trailerproducenten Kraker Trailers, gespecialiseerd in schuifvloertrailers, en D-TEC, dat containerchassis en mesttrailers bouwt. Aan het hoofd van TrailerTec staat Christian Lück, die kan bogen op veel ervaring in de branche.

De nieuwe verkooporganisatie zegt garant te staan voor een snel en soepel contact met de eindgebruikers. De K-Force, Kraker’s nieuwe schuifvloertrailer, wordt door TrailerTec voor het Duitse dealernetwerk op voorraad gehouden. De speciale schuifvloertrailers (de CF-range) worden door de dealers rechtstreeks bij de fabriek in Axel besteld.

Ook voor de D-TEC tank- en containertrailers,  kunnen klanten bij TrailerTec én bij het Duitse dealernetwerk terecht. Intensieve training en begeleiding zorgen voor up to date kennis over de producten van zowel D-TEC als Kraker Trailers.

One stop shopping

Kraker Trailers en D-TEC zijn overtuigd dat deze nieuwe “one stop shopping”-aanpak naadloos aansluit bij wat klanten tegenwoordig zoeken: kwaliteit, service, verschillende producten en snelle afwikkeling onder één dak.

TrailerTec biedt:

- verkoop K-Force schuifvloertrailers

- verkoop D-TEC tank- en containertrailers

- aftersales Kraker Trailers

- aftersales D-TEC

Het verkoopteam van Kraker Trailers en D-TEC is te vinden op stand B23 in Hal 25 voor een verdere kennismaking met TrailerTec.  

www.trailer-tec.de

DEEL HET