Kraker Trailers

Met alle kennis en knowhow van Kraker Trailers mag het bedrijf zich met recht “Masters in Moving Floor Trailers” noemen. Sinds 2000 legt Kraker Trailers zich uitsluitend toe op de ontwikkeling en productie van schuifvloertrailers. Er zijn, naast de trailers uit het bestaande leveringsprogramma, tal­loze trailers ontwikkeld die stuk voor stuk antwoord geven op het transportvraagstuk van de vervoerder.

Kraker Trailers vergroot de afzetmarkt in Europa nog steeds. Sterke troef hierbij is het innoverende karakter. Centraal staat hierbij de vraag op welke punten de trailers nog verbeterd en gebruiksvriendelijker kunnen worden en de transporteur kunnen helpen een hoger rendement te behalen door bijvoorbeeld een zo laag mogelijk eigen gewicht, een lange levensduur, een zo breed mogelijke inzetbaarheid en minder operationele kosten.

Enkele voorbeelden van Kraker-schuifvloertrailers

  • CF-BEST: het standaard type Kraker-schuifvloertrailer is de CF-BEST. Dit type (met een inhoud van 92m3) kan, met een beperkt aantal opties, op klantspecificatie worden aangepast.
  • CF-200, één van de andere Kraker-schuifvloertrailers (met een inhoud van 60m3 tot 102m3.), is leverbaar met vrijwel alle mogelijk denkbare opties
  • CF-502, met zijdeuren
  • CF-503, met hydraulisch dak 

Ook voor het transport van afval en zelfs zware materialen (zoals schroot, bouw- en sloopafval) heeft Kraker Trailers dé oplossing.

Een compleet overzicht van de trailertypes is te zien op: