TIP doet grote overname in Canada

Tip Trailer Services heeft in Canada met de overname van Trailer Wizards een grote overname gedaan. Trailer Wizard heeft een vloot van maar liefst 23.000 opleggers in Canada en 400 medewerkers op 21 locaties.

De overname van Trailer Wizard is de tweede grote overname in Canada. Het is een stap in het groeiplan om het bedrijf uit te breiden tot een toonaangevende wereldwijde aanbieder van opleggerdiensten,'' aldus zegt TIP. 

,,Trailer Wizards is een grote en gerespecteerde aanbieder van trailerservices, en het gecombineerde bedrijf zal zijn serviceniveau voor werknemers, klanten en partners handhaven en uitbreiden” aldus Bob Fast, President en CEO van TIP Trailer Services. 

Na de transactie zal de Canadese divisie van TIP een gecombineerde vloot hebben van meer dan 33.000 trailers, reefers, chassis en flatbed / drop-deck trailers. Het bedrijf zal meer dan 500 mensen in dienst hebben, waaronder ongeveer 300 monteurs, op bijna 30 locaties in Canada, van Prince Edward Island tot British Columbia.

 

DEEL HET

Meer over...