TIP

TIP is een leverancier van trailers en aanvullende diensten zoals, telematica, onderhoud en reparatie en trailer- & truckonderdelen. Met jarenlange ervaring is TIP expert in het leveren van alle services die een klant nodig heeft tijdens de levensduur van een trailer. Hierdoor is TIP een one-stop-shop voor alle trailerbehoeften.

Trailerverhuur en -lease

TIP beschikt over een uitgebreide vloot trailers die beschikbaar zijn voor de verhuur. De vloot bestaat uit zowel standaard trailers zowel koeltrailers en schuifzeiltrailers, als speciaal materiaal zoals tankopleggers en vacuüm trucks. Of je nu één trailer nodig hebt ter vervanging van een oplegger in je eigen vloot, of je krijgt te maken met seizoenspieken, voor iedere soort behoefte heeft TIP een passende oplossing. Alle trailers zijn voor zowel de korte als de lange termijn te huren.

Naast het huren van trailers, zijn de trailers ook beschikbaar voor de lease, hiervoor biedt TIP diverse mogelijkheden. Zo kunnen klanten kiezen uit lease met of zonder koopoptie en sale en lease back.

Wil je liever een gebruikte trailer kopen, dan biedt TIP Sales een ruim assortiment aan gebruikte trailers.

TIP Insight

TIP Insight is het aanbod van op telematica gebaseerde digitale diensten waarmee TIP trailer-telematica naar een hoger niveau tilt. Met TIP Insight beschik je op ieder moment over actuele informatie over je trailers. 

Traileronderhoud en reparatie

Al het onderhoud en reparaties worden bij TIP uitgevoerd door de eigen werkplaatsen die verspreid liggen door het hele land. Bij iedere werkplaats kun je terecht voor de meest voorkomende onderhoudsdiensten, denk hierbij aan APK keuringen, LPK, schadeherstel, onderhoudscontracten en nog veel meer. Daarnaast hebben diverse werkplaatsen een eigen specialisme. Zo kun je bij verschillende werkplaatsen terecht voor koelmotoronderhoud, het richten van je chassis of het stralen en spuiten.

Al deze diensten biedt TIP niet alleen voor trailers die in de huur of lease lopen, maar ook voor bedrijven met een eigen trailervloot. Lukt het niet om met je trailer naar onze werkplaats te komen, dan komen de monteurs graag naar je toe met onze mobiele werkplaats. Hiermee voeren de monteurs onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit op iedere gewenste locatie.

Truck- en traileronderdelen

TIP beschikt over een groot assortiment met trailer- & truckonderdelen. Alle onderdelen biedt TIP aan voor zowel de particuliere als zakelijke klant. De onderdelen worden geleverd door de vestiging in Wijchen. TIP werkt alleen met originele onderdelen, zodat je altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Onder andere de volgende merken zitten standaard in het assortiment met trailer- en truckonderdelen: Pacton, Floor, Kennis, Nooteboom, Krone, Schmitz, WABCO en SAF. Daarnaast is TIP officieel importeur en verkooppunt van LaSiGRIPTex, PlaPla en FONTAINE. Of je nu op zoek bent naar een luchtbalg, accu of koppeldeel, bij TIP ben je aan het juiste adres.