TIP toont duurzaamheid op de IAA

TIP zet vol in op duurzame oplossingen op de IAA in Hannover in september. TIP Benelux zal samen met Duitse collega’s de stand in hal 27 bemannen.

“Samen met onze Duitse collega’s nemen we dit jaar deel aan de IAA in Hannover waar we diverse bewezen duurzame oplossingen presenteren voor het trekkend en getrokken materieel van onze klanten, die zij eenvoudig kunnen gebruiken en integreren in hun dagelijkse operaties op weg naar een duurzame toekomst”, aldus Peter Jan Troost, algemeen directeur TIP Benelux.

Onder het motto ‘driving mobility’ presenteert TIP zijn vlootoplossingen voor transportbedrijven op de beurs. Hierbij draait het ook om duurzaamheid: volgens TIP moeten transport en logistiek beter worden voor het klimaat. Daarom test het bedrijf met klanten diverse duurzame oplossingen in het dagelijkse werk. Wat het beste scoort, wordt verder ontwikkeld.

Op de IAA toont TIP twee innovatieve trailers aan het publiek. Deze trailers zijn volledig elektrische koeltrailers, zogenaamde e-reefers. Ze zijn onder andere voorzien van zonnepanelen op het dak, waarmee stroom wordt opgewekt voor de koelmotor.

DEEL HET

Meer over...