TIP breidt vloot uit met Broshuis semi-diepladers

Vanaf begin januari kun je bij TIP terecht voor het huren of leasen van semi diepladers. De diepladers zijn besteld bij de firma Broshuis en zijn geschikt voor het vervoer van hoge, brede en lange transporten en zijn beschikbaar voor zowel de korte- als de lange termijn  verhuur.

Specificaties semi diepladers

De Broshuis semi diepladers beschikken over aluminium oprijplaten en container twistlock posities voor 20/40 ft containers. Het platform heeft een lengte van 9,2 m en is uitschuifbaar met 6,2 m. De semi diepladers staan bekend om hun stevigheid, hebben een laadvermogen van 38,5 ton en beschikken over 3 Gigant 11T assen. De eerste twee assen zijn star en de laatste as is naloop gestuurd. Bovendien beschikken de trailers over breedteverlichting en een kopschotkist. Extra opties zijn op verzoek leverbaar.

Uitbreiding vloot

TIP is continu op zoek naar mogelijkheden om de verhuurvloot uit te breiden. Niet alleen met trailers die al in het verhuurassortiment zitten koeltrailers, tankopleggers en containerchassis, maar ook met nieuwe typen trailers. Zo werden er begin dit jaar nog vacuüm trucks aan de vloot toegevoegd. TIP merkt dat er in Nederland en België steeds meer vraag is naar speciale typen trailers. Daarom wordt er altijd gezocht naar nieuwe trailers om de vloot mee uit te breiden en dus nieuwe mogelijkheden om klanten op een nog breder vlak te kunnen ondersteunen.

De semi diepladers zijn voor zowel de korte als de lange termijn te huur. De huurcontracten kunnen bovendien aangevuld worden met de verschillende aanvullende diensten van TIP zoals schade- en bandendekking.

DEEL HET