Post-Kogeko vervangt in drie jaar tijd 133 koeltrailers

Deze week worden de laatste veertig van in totaal 133 koeltrailers afgeleverd waarmee Post-Kogeko uit Maasdijk in de afgelopen drie jaar haar trailervloot voor groenten-en fruittransporten naar Groot-Brittannië vernieuwde. De vernieuwing werd gerealiseerd in samenwerking met TIP Trailer Services. Marcus Post, directeur bij Post-Kogeko zegt over die samenwerking: “De flexibiliteit van TIP en de bijzondere samenwerking die wij hebben met de operationele mensen van TIP is voor ons van doorslaggevend belang in onze keuze”.

In 2015 vernieuwde Post-Kogeko 63 koeltrailers en in 2016 nog eens 30 stuks. Telkens in een combinatie van mono-en dualtemp koelmachines en nu gevolgd door 40 monotemp koeltrailers. Logistiek directeur Chris Beezemer: “We hebben daarmee het totale aantal koeltrailers vervangen dat we buiten het groenten-en fruitseizoen nodig hebben. Tijdens het hoogseizoen komen daar nog eens 60 extra trailers bij”.

Schmitz trailers met Carrier koelmachines

Post-Kogeko koos voor Schmitz trailers en Carrier koelmotoren vanwege de bewezen kwaliteit van het materieel. Marcus Post: “In het verleden heeft Post-Kogeko samen met haar partners aan de wieg gestaan van de (door)ontwikkeling van de Schmitz ferrytrailer. De kwaliteit van de Schmitz trailers heeft zich de afgelopen jaren overtuigend bewezen.

De trailers zijn voorzien van Carrier koelmachines vanwege hun betrouwbaarheid, want uitval is funest. Tevens speelt de geleverde service en pro-actief meedenken met de klant ook een belangrijke rol. Door de combinatie van Schmitz trailers en Carrier koelmachines weten we stilstand tot een minimum te beperken.”

De Schmitz trailers zijn verder voorzien van telematica en alle moderne software op het gebied van controle op afstand, zoals temperatuurinstelling, bandenspanning, inhoud dieseltank etc. De helft van de trailers wordt voorzien van het logo van DailyFresh, terwijl de andere helft de naam Post-Kogeko uitstraalt.

 

 

DEEL HET