Pacton-Floor-Kennis met innovaties naar de IAA

Tijdens de komende IAA 2016 in Hannover zullen ook de trailermerken Pacton- Floor en Kennis zich zelf presenteren. Zowel binnen- als buiten worden er fraaie producten tentoongesteld.

Op de gezamenlijke RAI stand in Hal 25 worden er drie opleggers getoond. Het gaat hier om een Floor betonmixer chassis met twee- stangen gestuurde assen en een drievoudig uitschuifbare Floor oplegger met een totale lengte van 34.800 mm in vlakke uitvoering met 3 hydraulisch gestuurde assen. 

Verder zal Pacton een doorontwikkelde variant van haar lichtgewicht kraanoplegger laten zien waar, door het gebruik van nieuwe materialen voor de vloer en de zijborden, een verdere gewichtsreductie van ca. 500 kg wordt gerealiseerd. Deze Kennis kraanoplegger TPL.339.C -B X-Light is ontwikkeld zonder afbreuk te doen aan de robuustheid en duurzaamheid waar Pacton als toonaangevende fabrikant voor kraanopleggers in Europa voor staat.

Op het buitenterrein voor Hal 25 op stand nummers GF G63 worden een semi-dieplader met schuifzeilopbouw en een multifunctioneel containerchassis getoond. Deze laatste, de Flex-XL oplegger wordt getoond in een fraaie chrome-edition die vooral eigenrijders zal aanspreken.

De afbeelding toont de stand van de vorige editie, aan de nieuwe opleggers wordt nog gewerkt op dit moment.

 

DEEL HET

Meer over...