Nieuwe truck- en trailershow in België

De Belgische organisaties TLV en FEBIAC hebben beslist om hun krachten als beursorganisatoren te bundelen. Deze beslissing resulteert in de organisatie van een gemeenschappelijk salon: We Are Transport by FEBIAC & TLV. 

Brussels Expo wordt op 1 en 2 juni 2018 het toneel voor een nieuw event voor het wegtransport in België. Sleutelwoorden zijn: B2B, betaalbaar, community, doeltreffend en netwerken.  In feite komt het erop neer dat Trailer Kortrijk van destijds, georganiseerd door TLV, en Het Salon, georganiseerd door FEBIAC, worden samengevoegd.

Fleetowners

TLV en FEBIAC hebben nu beslist om hun know-how te bundelen en wat zij noemen 'een uniek salon' te organiseren. We Are Transport heeft plaats op 1 en 2 juni 2018 in Brussels Expo. Dit gemeenschappelijke event richt zich tot iedereen die in de uitvoering van zijn activiteiten dagelijks behoefte heeft aan rollend materieel en alle soorten toebehoren. Hierbij komen vanzelfsprekend de leveranciers van vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens in beeld, maar ook de aanbieders van telematica, software, banden, voertuigonderdelen en vorkheftrucks krijgen een kans om hun producten voor te stellen aan de talrijke transportbedrijven en wagenparkbeheerders in België.

Meer info is terug te vinden op www.wearetransport.be.

DEEL HET