LoadLok verhuist en breidt uit in Wales

In de afgelopen decennia heeft LoadLok een flinke groei doorgemaakt, waardoor het bedrijf naar eigen zeggen marktleider is geworden op het gebied van vooruitstrevende oplossingen in ladingzekering. Deze groei heeft hen in staat gesteld om te investeren in meer productie oppervlakte en in nieuwe machines. LoadLok Manufacturing is verhuisd naar een nieuwe 5000 m2 grote productiefaciliteit in Hirwaun (Wales). Dankzij deze investeringen verwacht LoadLok zijn klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Verbeteren van de productie

De nieuwe geïntegreerde rolvormer productielijn, die momenteel al in bedrijf is, is volledig ontwikkeld met het oog op de klant. Met deze machine heeft LoadLok zijn capaciteit met een factor drie kunnen verhogen. De machine is specifiek ontworpen om een scala aan mogelijkheden te bieden om stalen bindrails te produceren in diverse soorten materiaal en afwerkingen. Denk daarbij aan de standaard bindrails – LoadLok 3009, 1805, 1806, 5044 en 3011 - tot volledig naar klantwens gemaakte bindrails. Mike Reilly, directeur van de nieuwe fabriek in Hirwaun: "Het belangrijkste aan deze machine zijn de eindeloze mogelijkheden die het onze klanten biedt. Door het produceren van op maat gemaakte bindrails, specifiek geoptimaliseerd in lengte, vorm, montagegaten, materiaal en afwerking, kunnen we onze klanten helpen om de montage van onze bindrails in hun productielijn te verbeteren en daarmee aanzienlijke productietijd te besparen". Hij voegt eraan toe: "Het feit dat we nu een 3 meter bindrails kunnen produceren in slechts enkele seconden zorgt er ook voor dat we grote volumes kunnen leveren met een korte levertijd".

Mogelijkheden

Hij vervolgt: "Wij staan open om samen met onze klanten te bespreken hoe we onze producten op maat kunnen maken om een hogere efficiëntie in hun productieproces te kunnen bewerkstelligen. Ons R&D team staat klaar om op maat gemaakte bindrails te ontwikkelen die naadloos aansluiten op uw wensen".

DEEL HET