LoadLok met meerdere primeurs naar IAA

Op de komende IAA onthult LoadLok meerdere primeurs. Te zien zijn onder andere nieuwe scheidingswanden voor koeltrailers, een ESC dubbele laadvloer en de nieuwe, digitaal bedrukte schuifzeilen van Infinishield.

Het volledig verzonken ESC Dubbele Laadvloer systeem, volgens LoadLok het meest economische en aanpasbare systeem verkrijgbaar in de markt, is vernieuwd. Dit is echter niet direct zichtbaar van de buitenkant. LoadLok heeft veel tijd gestoken in de ontwikkeling van de binnenkant van het profiel. Dit is nu 30% dunner dan het origineel, met als doel om meer isolatieschuim te kunnen toepassen in de panelen. Dit resulteert volgens LoadLok in hogere isoleringswaardes, minder brandstofverbruik en hogere efficiency.

Het Multitemp aanbod van temperatuurscheidingswanden is uitgebreid met 2 nieuwe producten. De Tempwall 60 Autostow en de Tempwall 40 3D. De Tempwall 60 Autostow combineert de hoge isolatiewaarde met het gebruiksgemak van een Frigowall. Terwijl de Tempwall 40 3D een lichtgewicht scheidingswand is, bestaande uit drie panelen die eenvoudig individueel kunnen worden opgeborgen tegen het dak van de trailer.

InfiniShield is de naam van een nieuw, revolutionair product dat een volledig gamma van digitale druktechnologieën op PVC-materiaal samenbrengt in combinatie met meerdere beschermende coatings om het perfect bedrukte schuifzeil te bieden voor ieder voertuig.

Naast enkele geprinte zeilen, toont LoadLok ook de XLS zeilen. Volgens LoadLok is dit de nieuwe standaard in de industrie voor het transport van banden, bulkzakken of andere losse producten.   

LoadLok staat in Hal 27 op stand C27.  

DEEL HET