Layerlok XP, nieuw double stock systeem van LoadLok

LoadLok komt met Layerlok XP, een nieuw ontwikkeld systeem voor dubbele belading in dichte voertuigen. Het nieuwe systeem is volgens LoadLok dunner, lichter, stiller en is optimaal verstelbaar. Bovendien zou de bediening ergonomisch verbeterd zijn.

Het nieuwe Layerlok XP systeem is goed voor belading tot 1000 kilo in de standaard uitvoering, maar er is een extra heavy duty versie die tot 1350 kilo belastbaar is. Het eigen gewicht van het systeem is volgens LoadLok 44% verminderd en het systeem is beter verstelbaar. Het systeem is dun uitgevoerd en het is geschikt voor wanddiktes vanaf 24 mm. 

Voor het in hoogte verstellen is een handig hulpstuk ontwikkeld waardoor de chauffeur er vanaf de vloer eenvoudig bij kan. Het verstellen van de hoogtes is zodanig soepel en stil dat dit binnen de PIEK-normering valt. 

De dikte van de aluminium balken is slechts 9,25 mm, en in combinatie met de uitgebreide verstelmogelijkheden zorgt dat ervoor dat meer soorten lading voortaan geschikt zijn om twee hoog te laden. Hierdoor verdubbelt de laadcapaciteit want niet stapelbare pallets kunnen nu toch in veel gevallen twee hoog geladen worden.

Het Layerlock XP systeem is geschikt voor gesloten carrosserieën alsmede voor geïsoleerde opbouwen. 

DEEL HET

Video's van Layerlok XP, nieuw double stock systeem van LoadLok

  • Video bij:Layerlok XP, nieuw double stock systeem van LoadLok