Kässbohrer onderlosser voor Bruil

Bruil Beton & mix staat sinds jaar en dag synoniem voor transportbeton en droge mortels. Dochterbedrijf Coba voert transporten uit voor het moederbedrijf.

Aan het begin van 2019 heeft dit bedrijf een nieuwe combinatie toegevoegd aan het wagenpark. Het gaat om een nieuwe DAF XF 480 FT trekker waarachter een Kässbohrer 35m3 SSL onderlosser is gekoppeld voor het transport van de droge mortels. De combinatie is geleverd in zorgvuldige samenspraak met TB Truck & Trailer Service, een van de grootste DAF dealers in Nederland. Tevens is de Van Tilburg-Bastianen Groep importeur van Kässbohrer opleggers in Nederland en daarmee in staat om met beide specialisten, voor trekkend en rollend materiaal, de optimale combinatie samen te stellen. Zo is het geheel voorzien van een Gardner Denver filter systeem en een Gollstein weegsysteem. Ook is zorgvuldig nagedacht over de afmetingen zodat een perfecte aslastverdeling wordt gevonden waarbij het nuttig laadvermogen optimaal wordt benut.

De combinatie is inmiddels volledig door Coba in gebruik genomen. Een tweede Bruil combinatie staat alweer in bestelling. 

DEEL HET