Kässbohrer levert twintig bulktrailers aan TIP

Trailerservicebedrijf TIP heeft twintig nieuwe bulktrailers in gebruik genomen van Kässbohrer. Het gaat om vijftien kippende silotrailers en vijf onderlossers. TIP gaat de trailers in het noorden van Europa inzetten.

De kippende silotrailers hebben een laadvolume van 63 kuub en de onderlossers van 40 kuub. Volgens Kässbohrer zijn de silotrailers speciaal ontworpen voor inzet in de Scandinavische landen.  De onderlossers worden toegevoegd aan de vloot in Nederland.

Grote variatie

Kässbohrer gaat er prat op, dat TIP inmiddels 23 verschillende trailertypen van Kässbohrer in de vloot heeft. “Denk dan aan schuifzeiltrailers, platformtrailers, containerchassis en boxtrailers, alsmede nu deze silotrailers en onderlossers”, zegt Iffet Türken van Kässbohrer. “Dan zit je natuurlijk nig lang niet aan 23 verschillende typen, maar dat hangt weer samen met de diverse eisen die gelden in diverse landen. Daaraan moeten wij genoemde trailertypen aanpassen en dat gaat ons steeds beter af”, aldus Türken.  

Betrouwbaar

Arjen Kraaij, deputy CEO bij TIP zegt dat Kässbohrer een gewaardeerde partner is van zijn bedrijf en dat alles erop wijst dat dit partnership de komende tijd zal worden voortgezet.

DEEL HET

Meer over...