Burgers levert tien dubbeldeks trailers aan TIP

Recentelijk heeft TIP zijn trailervloot uitgebreid met gesloten trailers met een dubbele laadvloer, double deck trailers. Deze trailers zijn geleverd door Burgers en bieden volgens TIP diverse voordelen. Dankzij de dubbele laadvloer, ontstaat er 60% meer laadvermogen, wat de trailers duurzamer maakt dan reguliere trailers. Het gaat in eerste instantie om tien stuks. De double deck trailers zijn per direct beschikbaar.

Diverse voordelen

Vergeleken met een standaard trailer, beschikken double deck trailers over 60% meer laadvermogen. In een double deck trailer passen 52 europallets, vergeleken met 34 europallets in een standaard trailer. Voor iedere 100 pallets die vervoerd worden, wordt er volgens TIP  één rit uitgespaard. Doordat er dus minder ritten nodig zijn om hetzelfde aantal pallets te vervoeren, wordt er tot wel 40% minder CO2 uitgestoten en bespaar je op transportkosten, zegt TIP, dat beschikt over double deck trailers in kastuitvoering en varianten met een koeler. Beide uitvoeringen zijn voorzien van een multi-deck buitenlift.

Speciale typen

TIP kijkt continu naar diverse mogelijkheden om de huidige trailervloot uit te breiden. Niet alleen met trailers die al in het verhuurassortiment zitten zoals koeltrailers, tankopleggers en containerchassis, maar ook met nieuwe typen trailers. TIP merkt dat er in Nederland en België steeds meer vraag is naar speciale typen trailers. Daarom wordt er altijd gezocht naar nieuwe trailers om de vloot mee uit te breiden en dus nieuwe mogelijkheden om klanten op een nog breder vlak te kunnen ondersteunen.

DEEL HET