Burgers Carrosserie

Burgers Carrosserie is specialist in voertuigen met gesloten opbouw, die ook op klantspecificatie worden gemaakt. Het bedrijf telt ruim 100 medewerkers, verdeeld over verschillende locaties. Ontzorgen van de klant staat voorop bij Burgers Carrosserie. 

Dubbeldeks trailers zijn de specialiteit van Burgers. De Double Deck-trailer biedt de gebruiker een aantal directe en concrete voordelen, zoals maximaal volume en een lage kostprijs per gereden kilometer.  Steeds meer klanten zien deze voordelen in. Natuurlijk bouwen we ook carrosserieën op die meer traditioneel van vorm zijn. Ook daarin zien we een toename van de vraag. Maar hier aan de Lakenblekerstraat in Aalsmeer hebben we fors uitgebreid om de groeiende vraag naar dubbeldekkers aan te kunnen.

De Double Deck-trailer wordt, zoals de markt gewend is van Burgers, op klantspecificatie gebouwd. Zo zijn er bijvoorbeeld geconditioneerde Double Deck-trailers voor transport en distributie van koel- en of vriesproducten, eventueel met verschillende compartimenten. De Double Decks trailers bieden diverse oplossingen voor be(ont)laden. Ook kan de opbouw worden uitgevoerd in Plywood of met schuifzeilen.

City variant

De Double Deck-trailer kan ook in de zogenaamde city-uitvoering worden geleverd: deze is 11,35m lang en heeft twee gestuurde assen. Ook de Citytrailer kan in de verschillende uitvoeringen geproduceerd worden.

Andere opbouwen

Burgers kan uiteraard ook allerhande andere opbouwen verzorgen, van groot tot klein. Ook is Burgers in staat om laadbakken van chassis af te bouwen en ze weer op een nieuw chassis te bevestigen. Burgers heeft een grote klantenkring in de traditionele carrosseriebouw die naast het succes van de Double Deck-trailer, onverminderd werd voortgezet.

Burgers levert uw opbouwen compleet met spuitwerk en reclame. Een extra voordeel is dat onze klanten kunnen terugvallen op een 24 uurs reparatie en onderhoudsservice.

Vanzelfsprekend is Burgers geëquipeerd in het servicen en monteren van laadkleppen. Ook kan Burgers asstellen onderhouden en reviseren, ook remrevisies zitten in onze portfolio. Desgewenst kan Burgers deze werkzaamheden met zijn servicevoertuigen ook bij de klant op locatie uitvoeren.

Burgers is gecertificeerd voor alle voorkomende keuringen in de bedrijfswagenwereld.

Schadeherstel - Torac

Burgers heeft bij de nieuw ingerichte service afdeling ook een moderne schade afdeling gerealiseerd, waar klanten met alle typen schades terecht kunnen. Burgers staat hierin niet alleen. Omdat veel klanten landelijk opereren, maakt Burgers deel uit van het netwerk van schadeherstellers Torac. Dit is een landelijk samenwerkingsverband tussen diverse gerenommeerde carrosseriebedrijven, die klanten compleet ontzorgen op gebied van schades en totaal onderhoud.

Het Torac netwerk is nog jong, maar bestrijkt al alle delen van Nederland. De bedoeling is dat dit netwerk nog verder zal groeien.

Verhuur

Klanten die tijdelijk zonder rijdend materieel dreigen te komen zitten, kunnen hiervoor ook bij Burgers Carrosserie terecht. Verhuur is een nieuwe activiteit en Burgers wil ervoor zorgen dat hij een vloot  Doubledeck trailers en standaard trailers permanent beschikbaar heeft voor klanten die om laadruimte verlegen zitten.

Internationaal

Mede door het Nederlandse succes van de Double Deck-trailer, kan Burgers Carrosserie een internationaal dealer- en servicenetwerk opbouwen. Burgers Carrosserie heeft naast de hoofdvestiging in Aalsmeer, inmiddels ook vestigingen in Zwaagdijk Oost, in Maasbracht en sinds kort ook aan de zuidkant van Parijs.