BPW doet overnames in Veghel

BPW Benelux, een vennootschap van de BPW Groep,  neemt met onmiddellijke ingang de Nederlandse onderdelenhandelaar TPV (Trailer Parts Veghel BV) en de reparatiewerkplaats VTTS (Veghelse Truck & Service BV) over. Duidelijk is dat de van oorsprong assenfabrikant zich steeds breder maakt op de onderdelenmarkt.

Expansie in de aftermarket is voor de BPW Groep een verdere consequente stap om zich te positioneren als de best mogelijke partner voor de internationale transportsector. "Als mobiliteitspartner begeleiden wij onze klanten over de gehele levensduur van het voertuig. Daartoe behoort ook, in geval van behoefte, de betrouwbare en snelle levering van slijtage- en onderhoudsdelen, inclusief service, "aldus Guido Nussbaum, Managing Director van BPW Benelux.

Met zakenpartners en reparatiebedrijven zoals TPV en VTTS biedt de BPW Groep haar klanten een netwerk met korte reactietijden voor een optimale mobiliteit. De BPW Groep biedt een overzicht van alle service-partners op de website www.wethinktransport.de. Aan de hand van de zoekopdracht vindt men een overzicht van de dichtstbijzijnde onderdelenhandelaren, reparatiewerkplaatsen enz.. 

DEEL HET