Krone bouwt fabriek voor onderdelen in Italië

De Duitse trailerbouwer Krone gaat in een nieuwe fabriek onderdelen maken in Italië. Hiermee wil het bedrijf niet alles meer verschillende onderdelen kunnen leveren, maar ook sneller.

Krone breidt uit op de onderdelenmarkt. Het bedrijf wil met het merk ‘Krone Trusted’ een belangrijke leverancier worden van onderdelen voor trailers. Een belangrijke stap hiervoor is een nieuwe fabriek in Italië. Deze fabriek moet vanaf het vierde kwartaal operationeel zijn. Bij de locatie in Mantova is ook een pakhuis van 2.000 m2. Het bedrijf, dat  Krone Trailer Service Italia SRL heet, is een samenwerking tussen het Duitse Krone en  zijn Italiaanse importeur Realtrailer SRL.

“Ons doel is om het aanbod van onderdelen voor onze klanten verder te verbeteren en de snelle beschikbaarheid in Italië en omliggende landen sterk te verbeteren”, aldus Ralf Faust, Managing Director Service van Krone. “Krone Trailer Service Italia SRL zal een nog betere service leveren, niet alleen aan lokale klanten maar aan alle internationale klanten van Krone.”

De onderdelen die het bedrijf gaat maken, moeten het ‘Krone Trusted’-merk verder versterken. Levering binnen 24 uur wordt standaard voor deze onderdelen. Met het opzetten van het nieuwe bedrijf wil Krone het aantal onderdelen uitbreiden en sneller beschikbaar hebben voor klanten.

DEEL HET

Meer over...