Van Eck Trailers

Van Eck is een naam die op veel ontzag mag rekenen in de trailerwereld. Van Eck staat borg voor kwaliteit en voor maatwerk. Het bedrijf heeft een bijzonder lange traditie waarbij innovatie en de hoogste kwaliteitsstandaard hand in hand gaan. Mede daarom exporteert Van Eck een groot deel van de productie. De reputatie van het bedrijf reikt tot ver over de Nederlandse landsgrenzen.

Van Eck is gespecialiseerd in luchtvracht- en koeltrailers. Verder staat Van Eck bekend om zijn dubbeldekkers, en allerhande speciaalbouw voor specifieke transporttaken. Van Eck heeft de afgelopen decennia een voortrekkersrol in innovatie gespeeld. Het bedrijf bestaat inmiddels 108 jaar. Daarbij horen ook zeker technieken in het LZV-vervoer. Overheersend in het beleid van Van Eck is dat het trailers ontwikkelt waarmee ondernemers hun duurzaamheidsdoelen eenvoudiger kunnen bewerkstelligen. Een weg die Van Eck al is ingeslagen toen trailers voor retaildistributie door Van Eck als dubbeldekker uitgevoerd werden. Dat was in 2002. Kort daarna werd vereist dat trailers stiller moesten zijn en ook hier zette Van Eck de ‘toon’.

Aftersales

Al zo lang als Van Eck bestaat, heeft het de aftersales keurig op orde. Als producent weet Van Eck als geen ander waar op gelet moet worden bij het servicen van trailers en is men in staat on alle mogelijke reparaties uit te voeren en schades te herstellen. Het aanpassen van trailers is bekend terrein voor Van Eck , hetzelfde geldt voor kunststof reparaties bij koeltrailers, het voorkomen van schades en het uitvoeren van alle typen keuringen die de klant maar wenst.