Van Eck naar NUFAM 2023 in Karlsruhe

Van Eck Trailers neemt deel aan de NUFAM 2023 beurs in Karlsruhe, Duitsland tussen 21 en 24 september 2023.

Op de NUFAM Fair 2023 krijgen klanten en belanghebbenden van Van Eck de kans om de state-of-the-art transportoplossingen te verkennen in gesprek met het deskundige Van Eck team in Hal 2 - C215 stand.

Van Eck Trailers heeft een passie voor kwaliteit en innovatie en is voortdurend bezig om het moderne wegtransport opnieuw uit te vinden met duurzaamheid in het achterhoofd.

Met als doel het vinden van de best mogelijke transportoplossing voor de behoeften van zijn klanten, wordt elk voertuig uit het assortiment van Van Eck, Eckstreme serie, Twindeck voertuigen, Ecko Co2mbi serie, LHV voertuigen, Eckpress serie, Air Cargo voertuigen, Eckcellent serie Temperature Controlled Box en Distribution Box voertuigen en Eckspert serie speciale voertuigen ontworpen en gebouwd met compromisloze kwaliteit, waardoor het rendement voor Van Eck's klanten wordt verhoogd.

In lijn met zijn visie om het moderne wegtransport opnieuw uit te vinden voor een duurzamere toekomst, onderscheidt Van Eck Trailers zich door zijn leidende rol en samenwerking in EU-projecten. Met zijn uitgebreide ervaring en deskundige team is Van Eck een solide partner geworden van het door de Europese Commissie gesteunde Aeroflex Project dat bijdraagt aan de ontwikkeling van de aerodynamica van LZV's en de ontwikkeling van de e-dolly. Van Eck heeft ook met trots deelgenomen aan het door de Europese Commissie gesteunde Transformers project om de ontwikkeling van de Transformer trailer te bevorderen die geoptimaliseerd is voor de beste aerodynamische prestaties.

Als één van de eerste ontwikkelaars van twindeck trailers presenteert Van Eck de Eckstreme Series, de benchmark voor de industrie. Gebouwd met uitzonderlijke kwaliteit en hoge functionaliteit in elk detail, zijn Van Eck twindecks de meest efficiënte manier van vrachtvervoer voor u en het milieu.

De Van Eck Eckstreme Serie met de meest innovatieve functies en laadflexibiliteit voldoet aan uw behoeften met 60% meer laadcapaciteit en vermindert uw CO2 uitstoot met 40%.

Van Eck presenteert zijn nieuwste ontwikkelingen, samenwerkingen en de Van Eck Twindeck, de nieuwste Marvel van Van Eck Engineering op de NUFAM 2023 beurs aan zijn klanten.

 

 

DEEL HET

Meer over...