Nieuwe motorsport-trailer van Van Eck

Trailers voor motorsport zijn heel bijzonder: ze hebben meer functies dan alleen het vervoeren van lading. Van Eck heeft al zijn kennis en kunde gebruikt voor de ontwikkeling van een twindeck race trailer.

In de nieuwe trailer, die in de zogenaamde Eckstreme Serie valt, kunnen tot drie voertuigen worden vervoerd op het bovendek. Het onderste dek kan worden gebruikt als werkruimte voor reparatie of onderhoud. Met ruimte voor 20 flightcases biedt het onderdek ook ruimte voor opslag van onderdelen. Aan de voorkant van de trailer kunnen bovendien twee extra opslagruimtes worden ingericht. Zeker bij krappe paddocks is dat een uitkomst.

Dankzij een interne hoogte van 2 meter kan het onderdek echter ook gebruikt worden als kantoor of voor hosting. Dankzij de optionele tentvoorbereiding voor Stegmaier tenten is de trailer zeer geschikt voor technische ondersteuning, mobiele werkplaats, racebasis of hospitality lounge.

Van Eck heeft zijn kennis en ervaring in Twindeck carosseriebouw optimaal ingezet bij de ontwikkeling van de Van Eck Race Trailer. De trailer zit vol functionele details die handig zijn in de paddock en onderweg. Zo zijn er vele mogelijkheden om de voertuigen en flightcases goed vast te zetten. Dankzij verschillende opties voor deuropeningen en ramen kan de trailer geheel naar wens worden opgebouwd.

 

 

DEEL HET

Meer over...