GrootJebbink

GrootJebbink is leverancier van kwaliteits producten voor de transportsector op het gebied van verlichting, veiligheid, weegsystemen en schadepreventie. Bekende merken zijn Nordic Lights, Camos, Ecco, Pfreundt, INS, Sylogi en Rigid.

GrootJebbink bedient levert aan bedrijven in het transport, intern transport, de landbouw, op- en overslag, afval en recycling, hulpdiensten en bedrijven in de grond- weg en waterbouw. Met het uitgebreide pakket aan werklampen, camerasystemen, flitslampen, weegsystemen, detectiesystemen en systemen voor voertuigmanagement levert Grootjebbink een belangrijk bijdrage aan veiliger en efficiënter werken. 

Nieuw is de SmartVeu DobliCam, een waarschuwingssysteem voor de dode hoek. Het systeem geeft niet alleen beeld, maar ook een akoestisch signaal als er gevaar dreigt in de dode hoek. Met dit after market systeem is ieder voertuig voortaan uit te rusten met techniek die tot nu toe alleen op de nieuwste en duurste voertuigen te bestellen was. 

Dankzij de camera met groothoeklens, heeft de chauffeur overzicht over de gehele dode hoek van zijn of haar voertuig. Zodra SmartVue DobliCam een waarschuwing geeft, kan de chauffeur direct zien waar het gevaar in de dode hoek zich bevindt.

Behalve waarschuwingssignalen via de buzzer, krijgt de chauffeur ook meldingen op de monitor. Een pijl in het scherm volgt de gedetecteerde voetganger of fietser, zodat deze extra opvalt voor de chauffeur. 

Klik hier voor het Smartveu Doblicam Systeem!

 

GrootJebbink
Tolweg 16-3
3851 SK Ermelo
Nederland
T. +31341564242