TIP zet trailerindustrie aan het werk

Met een order van duizend trailers, zet TIP diverse trailerfabrikanten aan het werk. De order is bedoeld ter vervanging en ter uitbreiding van de verhuurvloot.

De verwachting is dat het bedrijf na de zomer nog eens orders gaat plaatsen bij de trailerindustrie van zo'n hoeveelheid. 

“Klanten dienen altijd op TIP Trailer Services te kunnen rekenen wanneer het gaat om lease, huur of het onderhoud van trailers. Dat is ons devies en binnen dat kader passen de investeringen die we de komende maanden doen, met een eerste opdracht van duizend opleggers, en een vervolgopdracht in het derde kwartaal”, zegt Rogier Laan, algemeen directeur van TIP Trailer Services.

De volledig investering is gericht op het vernieuwen en uitbreiden van de huurvloot. “We zien binnen de transportbranche een gestage groei aan vervoersactiviteiten, waarbij de vraag aan opleggers sterk toeneemt. Om aan die groeiende vraag te blijven voldoen is een krachtige vernieuwing maar zeker ook aanvulling van ons huurbestand noodzakelijk. Want hoe sneller en flexibeler wij kunnen anticiperen op hun vraag, hoe beter zij hun klanten van dienst kunnen zijn. Vandaar de aanzienlijke uitbreiding van ons huurbestand”, aldus Rogier Laan.

One stop

“Binnen de visie van TIP staat het belang van de klant altijd centraal. Dat zien we terug in het dienstenpakket van lease, verhuur en onderhoud, waarmee wij een ‘one-stop-shop formule uitdragen binnen het commerciële vervoer. Maar dat vraagt tevens extra inspanningen en investeringen van ons om te blijven voldoen aan de groeiende vraag binnen de huursector”, aldus Rogier Laan.

De uitlevering van de in eerste bestelling van duizend opleggers, waarmee een investering van circa 25 miljoen euro is gemoeid, vindt nog dit jaar, gespreid over een periode van augustus tot december, plaats.  

DEEL HET

Meer over...