TIP levert 75 trailers aan DB Schenker België

DB Schenker investeert in de verdere ontwikkeling van de Belgische landtransportdivisie, onder meer door het moderniseren van het wagenpark. De komende weken worden er stapsgewijs in totaal 75 nieuwe trailers geleverd voor de vestiging in Mechelen. Ze zullen ingezet worden vanuit België in het internationale groupage netwerk over heel Europa.

Patrick Bellen, branchemanager landtransport in Mechelen: “Omdat we continu investeren in de toekomst en aan de wensen van onze klanten willen tegemoetkomen, vernieuwen we ons trailerpark. Deze opleggers nemen we in gebruik voor een lange termijn leasing via TIP.”

Jan Snissaert, key account manager Benelux: “We hebben een lange historie met DB Schenker en werken al geruime tijd samen. Ook in andere landen leverden we recent nieuwe trailers. We zijn blij dat we DB Schenker ook hier weer mogen ondersteunen.”

TIP overhandigde de eerste trailer onlangs aan Patrick Bellen en Peter Vermeiren, Fleet Coördinator. Peter: “De trailers worden ingezet voor onze vestigingen in Zwevegem, Mechelen en Eupen. Ze worden onmiddellijk in gebruik genomen voor de dagelijkse nationale en internationale distributie. De trailers zijn uitgerust met een modern trackingsysteem waardoor het zeer gemakkelijk wordt om de positie van de trailers na te gaan en het trailergebruik te analyseren. Hierdoor kunnen we de beladingsgraad verbeteren. We kunnen de trailers perfect lokaliseren en de zendingen van onze klanten beter opvolgen.”

DB Schenker

In de Benelux behoort DB Schenker tot de top 3 in logistieke dienstverlening, zegt TIP. Met zo’n 4.000 medewerkers, 33 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, contractlogistiek en supply chain management. Blijkens de foto gaat het om schuifzeiltrailers van Krone.

DEEL HET

Meer over...