Nieuw in Ommen: DTC Trailers

DTC staat voor Dutch Trailer Center BV, een bedrijf dat zich specialiseert in het verhuren, inkopen en verkopen van trailers en aanhangwagens. DTC heeft een steeds wijzigende voorraad van gebruikt materieel die op de eigen actuele website wordt aangeboden. 

DTC is gevestigd aan de Strangeweg 1 in Ommen, op het terrein van Pacton Trailers dus. De banden tussen de beide bedrijven zijn hecht maar DTC is wel degelijk een volledig zelfstandig opererende BV. Het bedrijf wordt geleid door Olivier Pronk, inderdaad de zoon van Pacton directeur en eigenaar Rik Pronk. 

De verhuurvloot van DTC is neutraal van kleur en bestaat uit zowel gesloten standaard schuifzeil opleggers als semi-diepladers en platte opleggers. Daarnaast is er het voortdurend wisselende aanbod van gebruikte opleggers. Dat loopt uiteen van zware uitschuifbare opleggers met gestuurde assen tot standaard platte opleggers, schuifzeil opleggers en gesloten opleggers. Op dit moment staan er ook gebruikte container-aanhangwagens en semi-diepladers bij DTC te wachten op een nieuwe klant.  

Klik hier voor de website van DTC!

 

 

DEEL HET

Meer over...