Wigchers kiest Pacton

Wighers Internationaal Transport uit Schoonoord heeft vijf nieuwe Pacton opleggers in gebruik genomen. Het gaat om schuifzeilopleggers met een voorziening voor een meeneemheftruck.

Dee opleggers zijn zeer compleet uitgevoerd en beschikken naast een aansluiting voor een meeneemheftruck ook over een naloop fusee as. De trailers in Wigchers-uitvoering zijn ADR/VLG gekeurd en worden voor de olie- en gasindustrie ingezet. Wigchers koos er voor om de opleggers volledig te laten schooperen waardoor de opleggers tot op hoge leeftijd optimaal beschermd zijn roestvorming. De opleggers zijn geschikt voor een GVW van 45.000 kg en zijn voorzien van BPW assen met trommelremmen

De opleggers zijn voorzien van bindgaten van  Ø30 mm en 2-tons bindogen. Beide Tüv gecertificeerde voorzieningen zijn in het randprofiel  geplaatst. Daarnaast zijn er 6 rijen rongkokers aangebracht over de volle breedte. Voor deze rongen is een opbergruimte onder de oplegger aangebracht. De vloer is een 28 mm dikke hardhouten shiplapped vloer. Een Pacton schuifkap maakt tevens belading van boven mogelijk.

 

 

 

DEEL HET

Meer over...