Wezenberg Trailers levert vier opleggers aan Transport Keijzer Warmond

Afgelopen weken leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden een serie van vier opleggers af aan Transport Keijzer Warmond uit Oegstgeest (TKW bv).

De totale order bestaat uit twee gestuurde schuifzeilopleggers van Krone en twee gestuurde schuifzeilopleggers met Kooi Aap aansluiting van Web Trailers.

De opleggers zijn volledig in de huisstijl van TKW afgeleverd en voorzien van een groot aantal opties om het werk voor de chauffeurs zo eenvoudig mogelijk te maken.

Zo zijn de schuifbuizen voor de meeneemheftruck pneumatisch bediend, zijn de opleggers voorzien van Flexstrap spanbanden om de lading makkelijker vast te kunnen zetten, en zijn er meer dan voldoende opbergmogelijkheden onder de opleggers gemonteerd. De trailers zijn daarnaast voorzien van automatische vetsmering, extra werkverlichting en Alcoa Dura Bright velgen.

TKW heeft in totaal 24 trekkende voertuigen op de weg waarvan er vijf met autolaadkraan zijn uitgerust. Naast het kraanwerk, beschikt het bedrijf over een grote diversiteit aan transportmaterieel. Zo zijn er schuifzeileopleggers met meeneem heftruck, koel-vries opleggers, open en gesloten opleggers en diverse semi diepladers in gebruik.

TKW voert de werkzaamheden zowel nationaal en internationaal uit.

 

DEEL HET