Wezenberg Atrop B.V.

Wezenberg Trailers is een gespecialiseerd bedrijf dat decennia lang ervaring heeft met de verkoop van nieuwe en gebruikte trailers. Dit heeft geleid tot een reeks van specialismen zoals het exclusieve importeurschap van de Krone polyester koeltrailers en van trailers van HRD.

Wezenberg Trailers biedt hierbij de complete service: via de website kan de klant al nauwkeurig een offerte-aanvraag indienen wat de doorlooptijden voor betrokkenen natuurlijk verkort. Daarbij gaat het niet alleen om koeltrailers, maar ook om schuifzeiltrailers, kastentrailers en containerchassis. Zowel voor nieuwe als gebruikte trailers kunt u bij Wezenberg trailers terecht. Ook voor de levering en montage van koelmotoren laadkleppen bent u aan het juiste adres. Wezenberg Trailers levert uit voorraad, waardoor een snelle levering mogelijk is. Daarbij biedt Wezenberg ook verhuurmogelijkheden en werken zij samen met diverse financieringsmaatschappijen. Klanten kunnen vanzelfsprekend ook terecht voor het meest uiteenlopende onderhoud. Wezenberg Trailers is in het bezit van alle benodigde certificaten om dit onderhoud te mogen uitvoeren.

Polyester koeltrailer

Er zijn verschillende types koeltrailers op de markt. Destijds gold Krone als pionier met de polyester koeltrailer, waarbij de buitenzijde in polyester is uitgevoerd en de binnenzijde uitgevoerd is met staal, met daartussen isolerend schuim. Voor tal van transportbedrijven is dit nog steeds de optimale koeltrailer, die ook nog eens relatief eenvoudig te repareren is bij schade en die lichter is dan koeltrailers die volgens andere technieken zijn opgebouwd. Een ander voordeel is dat polyester beter isoleert. Wezenberg Trailers heeft de expertise van schadeherstel aan polyester koeltrailers in huis.

Import HRD trailers

Wezenberg importeert trailers van het Duitse merk HRD, waarvan de fabriek zich nabij de Nederlands-Duitse grens bevindt. De multifunctionele platte trailers worden uit voorraad geleverd. De overige types kunnen naar wens van de klant worden gebouwd. HRD kan hierin een grote variatie aanbieden, van schuifzeiltrailer tot semi-dieplader. Neem contact op voor meer info!