Wezenberg levert vlakke oplegger aan Hulzebos Agri Andijk

Recent mocht Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden de eerste HRD platte oplegger afleveren aan Marten Hulzebos van M. Hulzebos Agri Evolution uit Andijk.

De oplegger is uitgevoerd als mega-oplegger met een schotelhoogte van 95 cm en voorzien van twee rijstanden, zeer ruime mogelijkheden voor ladingzekering en de mogelijkheid om zowel 20ft als 40ft containers te vervoeren. De degelijkheid van de HRD oplegger in combinatie met de snelle levering door Wezenberg Trailers gaven voor M. Hulzebos Agri Evolution de doorslag om tot de aankoop over te gaan.

M. Hulzebos Agri Evolution is snel succesvol geworden door de hoge kwaliteit van de producten, het enthousiasme en de toewijding in de werkzaamheden gecombineerd met de jarenlange praktijkervaring buiten in het veld met de plantmachines van Ferrari.

Het bedrijf is gespecialiseerd in plant- en schoffelmachines, zowel halfautomatisch als volledig geautomatiseerd. Het productgamma van Agri Evolution is hoofdzakelijk voor de teelt van een grote verscheidenheid aan groenten waaronder: sla, broccoli, kool, bloemkool, selderij, knolselderij, zoete aardappelen en vele andere.

 

 

DEEL HET